Yrityksemme

PRD GROUP on Kiinan liiketoiminnan asiantuntija Etelä-Kiinassa. Toimimme erityisesti Helmijoen suistossa, mutta palvelumme kattavat tarvittaessa koko Kiinan.

Helmijoen suistoon kuuluvat mm. Hongkong, Shenzhen, Dongguan, Kanton eli Guangzhou, Foshan, Jiangmen, Zhongshan, Zhuhai ja Macau. Alue tunnitaan englanninkielisillä nimityksillä Pearl River Delta ja Greater Bay Area. 

Vuosien kuluessa PRD GROUP on kerännyt runsaasti tietoa, kokemusta ja luotettavia kumppaneita. Palveluitamme käyttävät yritykset saavat etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden.

Yrityksemme noudattaa parhaita kansainvälisiä käytäntöjä paikalliseen ympäristöön mukautettuna, lakia tiukasti noudattaen. Teemme sen, minkä lupaamme, ja lupaamme vain sen, minkä voimme toteuttaa. Tarjoamme varmuutta Kiinan nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Tiimi

PRD GROUP:n tiimi koostuu suomalaisista asiantuntijoista Kiinassa ja Suomessa sekä tietenkin kiinalaisista Kiinassa. Tämä pitää meidät ja asiakkaamme ajan tasalla nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, missä vaaditaan sekä nopeaa reagointikykyä että pitkäjänteisyyttä.

Oman tiimimme lisäksi kumppaneistamme ja verkostostamme löytyy apua lukemattomilla aloilla, juridiikka ja tilitoimistopalvelut ehkä yleisimpänä. Kaikki tiimimme jäsenet ovat asuneet ja toimineet Kiinassa vuosia ja keränneet runsaasti tietoa ja kokemusta, jotka auttavat sinua menestymään Kiinassa.

Lasse Liukkonen
Lasse Liukkonen - toimitusjohtaja
Pekka Korva
Pekka Korva - hankintavastaava
Min Li
Min Li - operatiivinen päällikkö
Gary Zeng
Gary Zeng - laaduntarkastaja
Jari Rahtu
Jari Rahtu - kehityspäällikkö

Tiimimme lisäksi olemme solmineet läheisiä kumppanuuksia monien yritysten ja organisaatioiden kanssa voidaksemme tarjota parasta palvelua kaikissa Kiinan merkittävissä kaupungeissa.