Konsultointi

Kokeneet ja asiantuntevat konsulttimme auttavat sinua jokaisella askeleella kohti Kiinan tai Hongkongin markkinoita.

Pidämme huolta yrityksestäsi sen perustamisvaiheista lähtien ja vahvan paikallisen asiantuntemuksemme avulla autamme liiketoimintaasi kukoistamaan Kiinassa. Kansainväliset verkostomme takaavat, että yritykselläsi on Kiinassa vahvat mahdollisuudet toimia osana niin globaaleita, kuin myös kansallisia markkinoita – maailman toiseksi suurimmalla talousalueella.

Palvelumme vastaavat jokaisesta yrityksesi elinkaaren kannalta oleellisesta osa-alueesta. Yleisimmät, ja samalla tärkeimmät, suorittamamme toimeksiannot ovat:

  • Partnerihaku Kiinassa – Etsimme yrityksesi kannalta oleelliset kontaktit, erikoisalan osaajat, kumppanit, tehtaat tai paikalliset jakelijat. Etsimme mahdollisimman suuren määrän potentiaalisia yhteistyökumppaneita, joista valikoimme huolellisesti kelpoisuudeltaan parhaat vaihtoehdot. Kielen- ja kulttuurintuntemuksemme sekä kasvokkaiset tapaamiset ja henkilökohtaiset vierailut auttavat meitä löytämään yrityksesi toiminnalle parhaat mahdolliset partnerit.
  • Markkinatutkimus Kiinassa – Varmistamme puolestasi tuotteen markkinat, pyrkimyksenämme välttää suuret riskit ja päästä kannattavan liiketoiminnan vaiheeseen mahdollisimman nopeasti. Suoritamme yrityksellesi asiakaskartoituksen, otamme selvää tarvittavista luvista ja lisensseistä sekä kannattavasta markkina-alueesta. Suoritamme puolestasi myös tarpeelliset kilpailija- ja riskikartoitukset.
  • Liiketoimintasuunnitelma Kiinaan – Kun partnerihaku ja markkinatutkimus on saatu päätökseen, tarjoamme yrityksellesi paikallisella ja kansainvälisellä asiantuntemuksella rakennetun, yrityskohtaisen liiketoimintasuunnitelman

Usein markkinatutkimus ja liiketoimintasuunnitelma tapahtuvat toimeksiantoina jatkumona. Ensin selvitämme perusteellisesti, missä yrityksellesi oleellinen markkina tarkalleen on, ja sen jälkeen varmistamme sen koon ja laajuuden. Selvitettyämme, että Kiinassa todellakin löytyy potentiaalia yrityksesi kohdemarkkinoille, liiketoimintasuunnitelmalla selvitetään kuinka kyseinen potentiaali saadaan käytännössä hyödynnettyä. Hyvin tehty markkinatutkimus ja liiketoimintasuunnitelma selvittävät kaikki mahdolliset epävarmuustekijät ja vastaavat Kiinaan laajentuvan yrityksen lähes kaikkiin kysymyksiin alkuhetkistä lähtien.


Muut tutkimukset ja konsultointi

Tutkimustemme ja konsultointitoimeksiantojemme laajuus vaihtelee suuresti. Perusteellisen markkinatutkimuksen ja liiketoimintasuunnitelman tekemiseen kuluu yleensä useita viikkoja. Toisinaan taas voimme suorittaa asiakkaamme toimeksiannon jopa päivässä. Mikä tahansa onkaan toimeksiantosi laajuus, markkinatutkimuksemme tehdään huolella ja ajatuksella juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Voimme toteuttaa tarvittaessa myös muunlaisia konsultti- ja tutkimuspalveluita räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Tutkimuksen toteuttaminen on mahdollista kaikissa yrityksen toiminnan vaiheissa ja haasteissa.

Haluatko jutella lisää liiketoimintasi mahdollisuuksista Kiinan tai Hongkongin markkinoilla? Ota meihin yhteyttä jo tänään ja asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin.

China advisory services

PRD GROUP pitää huolta yrityksestäsi sen perustamisvaiheista lähtien ja vahvan paikallisen asiantuntemuksemme avulla autamme liiketoimintaasi kukoistamaan Kiinassa.