Palvelumme

PRD GROUP:n palvelut kattavat kaikki yrityksen liiketoiminnan vaiheet Kiinassa. Palvelut suunnitellaan ja tuotetaan Kiinassa paikan päällä, mikä varmistaa tiedon olevan tuoretta ja toiminnan nopeaa. Palveluistamme vastaa aina suomalainen PRD Groupin henkilö, jolla on vankka alakohtainen osaaminen ja pitkä alakohtainen kokemus.

Palvelumme tekee liiketoiminnasta Kiinassa turvallisempaa, tehokkaampaa ja kannattavampaa. Palvelujemme avulla vältät monet vaikeudet ja voit keskittyä menestyksellisen liiketoiminnan tekemiseen.

Lataa esitteemme (pdf-tiedosto).


Konsultointi ja tutkimus
 

Kokeneet ja asiantuntevat konsulttimme auttavat sinua jokaisella askeleella kohti Kiinan tai Hongkongin markkinoita. 

Lue lisää »


Yrityksen perustaminen Kiinassa tai Hongkongissa
 

Suunnitteletko yrityksen perustamista Hongkongiin tai Kiinaan? Onko yrityksesi suunnitelmana laajentaa liiketoimintaa Kiinan johtavalle talousvyöhykkeelle? Etsitkö kenties kansainvälistä porttia suunnata Aasian markkinoille tai verotuksellisesti ja byrokraattisesti kevyttä alustaa tehdä kansainvälistä liiketoimintaa? 

Lue lisää »


Hankinta Kiinasta

PRD Group tekee Kiinasta hankinnasta turvallista ja varmaa toimimalla Kiinassa lähellä toimittajia. Voimme käydä helposti itse toimittajien luona toteamassa, että yritys on sellainen kuin pitää, mutta myös että tehtaalta lähtevät tuotteet vastaavat asiakkaan vaatimuksia. Tehdasauditoinnit ja laaduntarkkailu ovat perusta vastuulliselle ja laadukkaalle hankinnalle.

Lue lisää »

Aineettoman omaisuuden suojaaminen

Aineettoman omaisuuden (IP) suojaaminen Kiinassa koskettaa käytännöllisesti katsoen kaikkea liiketoimintaa joka tapahtuu Kiinassa, Kiinaan tai Kiinasta. Kiinassa suomalainen patentti suojaa yhtä paljon kuin kiinalainen patentti Suomessa, eli ei laisinkaan.

Lue lisää »

China services

PRD GROUP:n palvelut tekee liiketoiminnasta Kiinassa turvallisempaa, tehokkaampaa ja kannattavampaa.