Muut palvelut

PRD GROUP ratkaisee haasteesi Kiinassa!

Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä monin eri tavoin Kiinassa. Kysy lisätietoja niin mietitään sinulle sopiva ratkaisu. Mainitaksemme joitain tavanomaisista palveluistamme, tässä alla muutama.  


Aineettoman omaisuuden suojaaminen

Aineettoman omaisuuden (IP) suojaaminen Kiinassa koskettaa käytännöllisesti katsoen kaikkea liiketoimintaa joka tapahtuu Kiinassa, Kiinaan tai Kiinasta. Kiinassa suomalainen patentti suojaa yhtä paljon kuin kiinalainen patentti Suomessa, eli ei laisinkaan. Jos yritys toimii Kiinassa tai aikoo mitenkään toimia tulevaisuudessa Kiinassa on aineettoman omaisuuden suojaus myös Kiinassa syytä laittaa kuntoon.

» Lue lisää


Tavaramerkin rekisteröinti Kiinassa

Tavaramerkin rekisteröinti Kiinassa on ainoa tapa jolla voit suojata tavaramerkkisi Kiinassa. Jos et rekisteröi tavaramerkkiäsi Kiinassa, niin kaikki muut voivat käyttää samaa tavaramerkkiä tai mikä pahempaa, rekisteröidä sen omiin nimiinsä.

» Lue lisää


Tavaramerkkirikkomusten tutkinta Kiinassa

Löysitkö jonkun käyttävän tavaramerkkiäsi tai tarjoavan väärennettyjä tuotteita verkossa myytäväksi? Koetko, että oikeuksiasi tavaramerkkeihisi on loukattu? 

» Lue lisää 


Ja kaikki muu Kiinan markkinoihin liittyvä! 

Ota yhteyttä kaikissa Kiinan markkinoihin liittyvissä kysymyksissäsi ja suunnittelemme yhdessä kuinka voimme palvella sinua parhaiten. 

PRD GROUP on toiminut pitkään manner-Kiinassa ja Hongkongissa. Olemme aina kiinnostuneita uusista toimeksiannoista. Ota yhteyttä matalla kynnyksellä.