Yrityksen perustaminen

Suunnitteletko yrityksen perustamista Hongkongiin tai Kiinaan? Onko yrityksesi suunnitelmana laajentaa liiketoimintaa Kiinan johtavalle talousvyöhykkeelle? Etsitkö kenties kansainvälistä porttia suunnata Aasian markkinoille tai verotuksellisesti ja byrokraattisesti kevyttä alustaa tehdä kansainvälistä liiketoimintaa?

Markkinoille on mentävä tosissaan, ja liikesuhteiden muodostamiseen on varattava resursseja. Siksi PRD Group onkin yrityksellesi luotettava ja tehokas strateginen kumppani. Tähtäämme kaikissa asiakassuhteissa aina pitkäaikaiseen kumpaakin osapuolta hyödyttävään kumppanuuteen.


Me PRD Groupilla takaamme yrityksellesi tehokkaan ja pehmeän laskeutumisen Kiinan markkinoille

Autamme pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät tehokkaita ja asiantuntevia kumppaneita Kiinasta ja Hongkongista. Yksi PRD Groupin konsulttien erityisvahvuuksista on sijaintimme – olemme aidosti Kiinassa ja tiimimme koostuu sekä paikallisista, että kansainvälisistä konsulteista. Tunnemme paikalliset markkinat perusteellisesti ja voimme tämän vuoksi tarjota luotettavaa informaatiota Kiinan talouden tuomista mahdollisuuksista. Paikallinen tiimimme, sekä asiantuntijalähteemme auttavat meitä ymmärtämään Kiinan markkinatilannetta perinpohjaisesti. Puhumme myös itse kiinaa ja olemme vahvasti sinut paikallisten tapojen ja kulttuurin kanssa. Pidämme huolen, että yrityksesi hyvä osaaminen ei jää varjoon kovassa kilpailussa. Asiantuntemuksemme alueen talouskulttuurista antaa yrityksellesi merkittävän etulyöntiaseman niin Manner-Kiinan, kuin myös Hongkongin markkinoilla.


Miksi valita kumppaniksi PRD Group?

PRD Group auttaa sinua yrityksen perustamisessa Hongkongiin ja Kiinaan, vaivattomasti ja asiantuntevasti. Hoidamme prosessin eri vaiheet kokonaisvaltaisesti puolestasi ja pidämme huolta, että kaikki sujuu mutkattomasti alusta loppuun. Näin vältämme olemassa olevat riskit ja virheet, jotka saattavat olla liiketoimintasi kannalta kohtalokkaita myöhemmissä vaiheissa. Kiina on ulkomaisille toimijoille haasteellinen, mutta myös globaalin markkinapotentiaalin tarjoava liiketoimintaympäristö, jonne siirtyminen vaatii vahvaa ennakkosuunnittelua. Me tunnemme markkinan erityispiirteet, haasteet ja mahdollisuudet kokonaisvaltaisesti. Asiakasportfoliomme koostuu laajasta kirjosta ammattilaisia ja monipuolisia palveluita tarjoavista yrityksistä. Sen lisäksi, että tunnemme markkinan, tunnemme myös erilaisten liiketoimintamallien ja alojen erityispiirteet. Kansainvälinen tiimimme koostuu alan johtavista asiantuntijoista, jotka suhtautuvat jokaiseen projektiin intohimoisesti ‘can-do’-asenteella.


Perustanko yrityksen Manner-Kiinaan vai Hongkongiin?

Yrityksen perustaminen Hongkongiin ja Kiinaan poikkeavat toimenpiteiltään toisistaan merkittävästi. Alueiden täysin erilaiset lait, viranomaiset, valuutat ja byrokraattiset tekijät tekevät yrityksen perustamisesta prosessina hyvin erilaisen. Siksi luottaminen kokeneeseen ammattilaiseen pitää huolen siitä, että perusti yrityksen sitten kumpaan tahansa, hoituu se alusta loppuun saakka sujuvasti, riskit minimoiden. Siinä missä yrityksen perustaminen Hongkongiin on byrokraattisesti vapaampaa ja mutkattomampaa, ovat Kiinan markkinat valtavat ja strategisesti monimuotoisemmat. Yrityksen perustaminen tulee hoitaa huolellisesti, jotta myöhemmät riskit ja toimintaesteet vältetään Kiinan viranomaisten puolelta. Toimenpiteitä kannattaakin harkita tarkkaan. Jos kuitenkin liiketoiminta edellyttää paikallisten verovähennyskelpoisten kuittien kirjoittamista, henkilöstön palkkaamista tai pysyvämpää liiketoimintaa Manner-Kiinassa, tulee yrityksen perustaminen sinne välttämättömäksi. Hongkong onkin monelle yritykselle liberaali ja mutkaton portti maailman väkirikkaimpaan valtioon ja toiseksi suurimpaan talouteen.


Ammattilaisen puoleen kääntyminen takaa sujuvuuden alusta loppuun

Perustit sitten yrityksen kansainvälisen liiketoiminnan ja verotuksen kannalta suotuisaan Hongkongiin tai haastavampaan Manner-Kiinaan, on ammattilaisen puoleen kääntyminen aina suotavaa myöhempien virheiden välttämiseksi. Samalla saat myös kokonaisvaltaisen tuen koko prosessin ajaksi ja pitkäaikaisen kumppanin liiketoimintasi myöhempiä vaiheita ajatellen. Kumpi tahansa vaihtoehto onkaan sinulle sopivampi, PRD Group auttaa yrityksesi markkinalla vahvaan alkuun. Suunnitteletko yrityksen perustamista Hongkongiin tai Kiinaan? Ota meihin yhteyttä jo tänään keskustellaksesi lisää yrityksesi mahdollisuuksista kummallakin markkinalla. Asiantunteva tiimimme suunnittelee juuri teidän liiketoiminnallenne sopivimman paketin. 


Lue lisää:

Yrityksen perustaminen Hongkongiin tai Kiinaan on tehtävä ammattimaisesti välttääkseen myöhemmät ongelmat. PRD auttaa sinua välttämään sudenkuopat.