Lasse Liukkonen

Lasse LiukkonenLasse Liukkonen, 37, on toimitusjohtaja sekä johtava konsultti PRD GROUP / China Operations Supportissa. Hän arvioi asiakkaan tilanteen ja suunnittelee toimivan ratkaisun asiakkaan tilanteeseen. Sama ratkaisu on harvoin paras jokaiseen tilanteeseen, joten jokainen tilanne selvitetään ja ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Aiemmin Liukkonen toimi useissa tehtävissä, jotka liittyivät markkinoillemenoon, yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan käynnistämiseen, aineettoman omaisuuden suojaamiseen, ja projektien johtamiseen. Edellä mainittu kokemus on karttunut Kiinassa vuodesta 2006 alkaen. Nyt tämä yli vuosikymmenen kokemus tarjotaan asiakkaiden hyödynnettäväksi, jotka ovat tosissaan liiketoiminnan tekemisessä Kiinassa ja haluavat välttää tavalliset ongelmat. Huomisen menestyksen pohja rakennetaan tänään.

Liukkonen toimii Etelä-Kiinan suomalaisen kauppayhdistyksen ja Hongkongin suomalaisen kauppakamarin Manner-Kiina komitean puheenjohtajana. Hänellä on tutkinto kansainvälisessä liiketoiminnassa ja johtamisessa. Parhaillaan hän asuu Guangzhoussa, Etelä-Kiinassa, lähellä Hongkongia.

Liukkonen on erikoistunut seuraaviin aiheisiin:

Lasse Liukkosen yhteystiedot

Puhelin: +86 136 0289 6512 (Kiina) tai +852 5428 4220 (Hongkong)
Sähköposti: Etunimi.Sukunimi@prd.fi
LinkedIn-profiili: www.linkedin.com/in/lassekliukkonen/

Kauppalehden haastattelu 20.6.2019

Helsingin Sanomien haastattelu koronavirustilanteeseen liittyen 15.2.2020

 

Lasse Liukkonen kuvissa

Uudet edustuskuvat 2019 (1, 2, 3, 4, 5)

Lasse Liukkonen Kantonin messuilla 2016