Toimittajahaku Kiinassa

Kiinassa on valtava määrä valmistavaa teollisuutta joka lähtöön. PRD Group auttaa sinua löytämään vaatimuksesi täyttävän toimittajan tuotteellesi Kiinasta.

Kiina on maailman tehdas, joten toimittajia löytyy usein suuri määrä tuotteelle kuin tuotteelle. Haaste onkin siinä, että miten löytää sopiva toimittaja. Tänä päivänä jopa yksittäinen henkilö voi luoda näyttävät nettisivut sosiaalisen median profiileineen ja esiintyä tehtaan edustajana, vaikka todellisuus olisi, että tavarat tilataan jostain muualta, vaihtelevalla menestyksellä. Pahimmillaan toimija on täysi huijari.

PRD Group pystyy tehokkaasti etsimään sopivan toimittajan välttäen välikädet ja epämääräiset toimijat. Vuosien kokemus tekee toiminnastamme nopeaa ja suoraviivaista. Hankalat toimittajat havaitaan ajoissa ja yhteistyö valmistellaa parhaan toimittajan kanssa.

Koska olemme Kiinassa, niin voimme käydä tarkastamassa paikan päällä miten asiat ovat ja keskustella kasvotusten toimittajien kanssa. Vierailuilla voimme varmistua yrityksen luonteesta, toimituskyvystä, vastuullisuudesta jne.

Toimittajahakumme nopeuttaa hankintaprosessiasi ja tekee siitä turvallisempaa. Kun PRD Group on tehnyt selvitykset, voit päättää, että käytkö sitten kaupalliset neuvottelut itse vai hoitaako PRD Group myös sen puolen.

Ota meihin yhteyttä lähettämällä meille tiedot haluamastasi tuotteesta, halutusta määrästä sekä toimitusaikataulusta.