Laadunvalvonta ja tuotannonvalvonta Kiinassa

Oletko jo tilannut Kiinasta tuotteita ja törmännyt laatuongelmiin? PRD GROUP voi auttaa sinua järjestämään laaduntarkkailun toimittajan luokse ehkäisemään laatuongelmia. PRD Groupilla on Kiinassa käytössään laaduntarkkailuhenkilöstöä, joka tietää miten kiinalaisten toimittajien kanssa toimitaan. 

PRD GROUP tarjoaa apua laatuongelmien ehkäisyyn kolmella eri tavalla:

  1. Laaduntarkkailukäynti toimittajan luokse kun tuotanto on jo valmis. Tarkastamme tuotteet toimittajan tiloissa ennenkuin ne lastataan konttiin. Vialliset tuotteet poistetaan tilausmäärästä tai korvataan eheillä tuotteilla. Tuotteita valokuvataan ja tarkkailutoimenpiteistä koostetaan raportti. Halutusta laajuudesta ja tuotteesta riippuen tarkastus voi kattaa kaikki tuotteet tai satunnaisvalitun osan AQL prosessin mukaan.
  2. Laaduntarkkailu tuotannon aikana. Henkilöstömme käy toimittajan luona tuotannon vielä ollessa käynnissä ja seuraa tuotteiden valmistusprosessia varmistaen että asiakkaan vaatimukset täyttyvät. 
  3. Prosessiarviointi ennen tuotannon käynnistystä. Vierailemme toimittajan luona ennenkuin tuotantoa aloitetaan siellä ja käymme toimittajan oman tuotanto sekä laaduntarkkailuprosessin läpi. Pyrimme arvioimaan pystyykö toimittaja toteuttamaan tuotannon siten että se tayttää laatumääreet ja tarvittaessa annamme suosituksia sekä asiakkaalle että toimittajalle tilanteen parantamiseksi.

Suoritamme myös tarvittaessa tarkistuksen tuotteiden lastaukselle konttiin/kuljetusta varten.

PRD GROUP auttaa varmistamaan että asiakkaalle toimitetaan vain ehjiä tuotteita.