Partnerihaku

Partnerihaku KiinassaYksi suosituimmista palveluistamme on partnerihaku. Partnerihaku on verrattain suoraa toimintaa ja toimeksianto on usein hyvin selkeä.

  • Haluan löytää Kiinasta tehtaita, jotka tuottavat kaipaamaani tuotetta.
  • Tarvitsen kontakteja Kiinassa alaltani, jotta voin aloittaa yhteistyöneuvottelut. Heillä pitää kuitenkin olla kokemusta tästä erikoisalasta.
  • Etsin Kiinasta kumppania, joka voi auttaa tarvitsemani toimenpiteen suorittamisessa. Kumppanin pitäisi olla suunnilleen samankokoinen kuin yritykseni.
  • Tarvitsen tuotteelleni jakelijoita Kiinasta, erityisesti tältä alueelta.

Partnerihaun suoritus

Tällaisessa toimeksiannossa määrittelemme ensin yhdessä asiakkaan kanssa, että minkälaisen partnerin tai partnereita hän tarkalleen tarvitsee. Määrittelemme vähimmäiskriteerit, toivotut ominaisuudet sekä seikat mitkä estävät tulevan yhteistyön.

Kun on selvillä mitä lähdetään etsimään, niin aluksi etsimme mahdollisimman suuren määrän potentiaalisia partnereita, joita sitten alamme karsia kohti pienempää määrää. Jokaisella “kierroksella” kun potentiaalisten partnereiden määrä vähenee, niin sitä tarkemmin tutkimme heidän kelpoisuutensa ja sopivuutensa. Kun potentiaalisia partnereita on jäljellä enää parhaimmat, voimme vierailla paikan päällä henkilökohtaisesti tutustumassa ja keskustelemassa.