Yrityksen tarkastaminen

Yrityksen tarkastaminenLiiketoiminnan sujuvuudelle ja turvallisuudelle on erittäin tärkeää tietää kenen kanssa olet oikeastaa liiketoimintaa tekemässä tai sellaista aloittamassa. Jos et tiedä tarkalleen kuka vastapuoli on, niin petoksen riski on erittäin suuri, varsinkin Kiinassa.

Länsimaalaiselle yritykselle tai henkilölle on haasteena yrityksen taustojen tarkastamisessa ensinnäkin se, että viranomaisrekisterit ovat kiinaksi. Tämän lisäksi Kiinan lainsäädännön ja liiketoimintatapojen tuntemus auttaa tulkitsemaan rekisteritietoja ja löytämään poikkeavuuksia. Monet länsimaalaiset lankeavat vanhanaikaisiin huijauksiin, joihin me olemme törmänneet jo lukuisia kertoja.

Yrityksen taustojen tarkastaminen Kiinassa -palvelumme

Palvelumme sisältää kolme tasoa, joista seuraava sisältää aina edellisen tason palvelut. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkein kattavinkin tarkastus alkaa samoilla toimenpiteillä, minkä vuoksi asiakkaan ei tarvitse miettiä, että mikä taso olisi hänen tapauksessaan sopivin. Perustarkastus-taso paljastaa tavallisimmat huijaukset.

  1. Perustarkastus: rekisteritietojen tarkastus. Yleensä valmis yhden työpäivän kuluttua.
  2. Laaja tarkastus: rekisteröidyssä osoitteessa vierailu ja alkuperäisten asiakirjojen tarkastaminen + yllä olevat. Yleensä valmis viikossa.
  3. Erikoistarkastus: juristin ja kirjanpitäjän ym. asiantuntijoiden tarkastus + yllä olevat. Kestää viikosta eteenpäin riippuen yrityksen yhteistyöhaluista ja tapauksen monimutkaisuudesta.

Rekisteritietojen tarkastus käsittää yleensä:

  • Yritysrekisteri
  • Verorekisteri
  • Organisaatiotunnus
  • Tavaramerkkirekisteri
  • Internet-domain rekisteröinti

Miten palvelu aloitetaan

Lähetä meille sähköpostilla kiinalaisen yrityksen kanssa käymäsi sähköpostikeskustelu, kaikki tarjoukset, sopimusluonnokset, asiakirjat jne. sekä kerro lyhyesti millaista toimintaa olet käynnistämässä kiinalaisen yrityksen kanssa. Mitä enemmän tietoa pystyt antamaan, niin sen paremman arvion pystymme vastaavasti tuottamaan. Näillä tiedoilla pystymme käynnistämään perustarkastus-tason palvelumme ja sinä saat nopeasti raportin sähköpostiisi.