Toimittajahaku Kiinassa

Kiinassa on valtava määrä valmistavaa teollisuutta joka lähtöön. China Operations Support voi auttaa sinua löytämään vaatimuksesi täyttävän toimittajan tuotteellesi Kiinasta. Useita vuosia Kiinassa toimineina meillä on jo olemassaolevia kontakteja useiden teollisuudenalojen luotettaviin toimijoihin joiden kanssa kommunikointi toimii ja tuotteiden laatu on kunnossa. Ja vaikka tuote ei olisi entuudestaan meille tuttu, kokemuksemme Kiinassa toimimisesta auttaa meitä löytämään luotettavan yhteistyökumppanin. Ota meihin yhteyttä lähettämällä meille tiedot haluamastasi tuotteesta, halutusta määrästä sekä toimitusaikataulusta niin otamme teihin yhteyttä laatimalla teille tarjouksen tilanteeseesi sopivasta toimittajahakupalvelusta.

Palvelummme tuloksena saatte tuotteellenne tarjouksen sellaiselta yritykseltä joka on taustatarkistettu ja jonka tuote täyttää määrittelemänne kriteerit mahdollisimman hyvin. Tarvittaessa voimme myös auttaa teitä liiketoiminnan käynnistämisessä ja kommunikoinnissa toimittajan kanssa.

Toimittajahakupalvelu on kertamaksullinen. Kommunikointi ja tilausseurantapalvelu laskutetaan työtuntien mukaan tai komissiolla.